ميار الببلاوي ترثي شقيقها على الهواء وتنهار من البكاء
آخر تحديث 14:57:44 بتوقيت أبوظبي
 صوت الإمارات -

في أول ظهور لها على شاشات التليفزيون بعد الوفاة

ميار الببلاوي ترثي شقيقها على الهواء وتنهار من البكاء

 صوت الإمارات -

 صوت الإمارات - ميار الببلاوي ترثي شقيقها على الهواء وتنهار من البكاء

ميار الببلاوي
القاهرة - صوت الإمارات

انهارت الفنانة ميار الببلاوي في أول ظهور لها على شاشات التليفزيون بعد وفاة شقيقها، والذي وافته المنية يوم الإثنين الماضي، معربة عن حزنها الشديد لرحيله حيث قامت برثائه بقصيدة على الهواء أثناء تقديم برنامجها "أنا حوا".وقالت الببلاوي: "قالوا الخال والد.. قولت أخويا زيادة عن الناس..قال الصعايدة قلبهم جامد قولت أخويا كتلة من الحنية والاحساس.. رحلت يا ولد أبويا.. رحلت أوام مقولتيليش بس دا قضاء ربنا وادينا اهو صابرة ومبشتكيش .. غيرش بس الفرقة صعبة يا ضهري وسندي ".

وأضافت: "شريط حياتنا قدام عنيا لما بيعدي.. وقفت الصورة قدامي صورة صورة كأنها في قلبي محفورة .. فاكر لبس العيد.. فاكر قسمة اللقمة بينا .. فاكر الكلام اللي محدش يفهمه غيرنا يا قليل الكلام يا شقيقي رافعة بيك راسي وسط الخلايق والكون".

وتابعت: "يا مليح الخلق والخلقة يا هايل في خلقاتك تلبس البدلة كأنك ظابط ووكيل نيابة وتلبس الجلبية كأنك عمدة والعمودية لحد بابك جاتك ..ويوم ما قالوا مت انقسم ضهري نصين".

 

وكانت ميار الببلاوي قد أعلنت وفاة شقيقها عبر فيس بوك قائلة :"توفي إلى رحمة الله أخويا الغالي علاء، هموت عليك يا نور عين أختك، يا رب الصبر من عندك، انا لله وإنا إليه راجعون".

وسبق وكشفت الفنانة المصرية عن أصعب أيامها في الحجر المنزلي وحظر التجول، الذي فرضته حكومة بلادها منذ أسبوعين تقريبًا، للحد من انتشار فيروس كورونا المستجد "كوفيد 19".

وقالت ميار في مقطع فيديو خصت به موقع "فوشيا": "أنا من يوم الإعصار والأمطار مش بنزل من البيت، ومن أصعب أيام الحجر المنزلي، لما روني القط بتاعي تعب وكان لازم يروح للدكتور".

وأضافت الببلاوي: "رحت للدكتور مع والدتي وقالي كويس إنكم جايبين القط علشان تعالجوه، في ناس دلوقتي بترمي القطط والكلاب في الشارع علشان خايفين من فيروس كورونا".

وتابعت: "قلت له معقول؟ّ!، فقال لي أيوة وروى قصة عن شخص ساب الكلب بتاعه وهو تمنه غالي جدًا، وربطه بسلسلة جنب مسجد وسابه ومشي".

وأردفت: "القصة دي وجعت قلبي أوي، مينفش نسيب الكلاب والقطط اللي اتربت معانا بالطريقة دي، أنا عارفة إن في ناس كتير قرأت البحث اللي بيقول إن الحيوانات دي بتنقل فيروس كورونا، الكلام ده على القطط والكلاب اللي في الشارع، والفيروس ممكن يكون موجود في رجليها، إنما حيوانات البيت إحنا الي ربيناها وهما الي سلونا في وحدتنا، مينفعش نسيبهم كده أبدًا".

وأكملت الفنانة المصرية: "ده يوم من أيام الحظر، ولكن كل أيام الحظر كويسة وبتعدي، أهم حاجة نفضل في البيت ومحدش ينزل خالص لحد ما البلاء ده يعدي على الخير".

واختتمت: "الأسبوع ده هو أسبوع الحسم، لازم نعقم كل شيء، البيت والأغراض اللي بنجيبها من السوبر ماركت، ولازم نلتزم بالمسافات بينا وبين الي حوالينا، علشان نحمي نفسنا ونحمي غيرنا من الفيروس".

قد يهمك أيضًا:

بوراك أوزجيفيت يصوّر إعلاناً في دبي وهذا ما تقاضاه

الممثلة التركية نسليهان أتاغول تؤكد أن زوجها أجمل من بوراك أوزجيفيت وأنجين أكيوريك

emiratesvoice
emiratesvoice

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

ميار الببلاوي ترثي شقيقها على الهواء وتنهار من البكاء ميار الببلاوي ترثي شقيقها على الهواء وتنهار من البكاء



القبعة إكسسوار الصيف المفضل للإعلامية لجين عمران

الرياض - صوت الإمارات
تبقى القبعة من الأكسسوارات الصيفية الأكثر حضوراً على ساحة الموضة في موسم البحر، حيث ترافق كل امرأة في جولاتها الصيفية ورحلات السفر، كما أنها قطعة أساسية على الشاطئ، ويمكن تنسيقها مع الإطلالات اليومية لتضفي طابعاً حيوياً، وتزيد من التألق في أيام الصيف، إلى جانب دورها في الحماية من أشعة الشمس. ومن النجمات الأنيقات العاشقات لتلك الصيحة، الإعلامية لجين عمران، التي ترافقها القبعات مع إطلالاتها الأنيقة في مختلف أوقاتها، من الخروجات إلى السفر، وتعد تنسيقاتها ملهمة لعاشقات الموضة المحبات للأناقة الكلاسيكية الراقية. وفي أحدث ظهور لها بمدينة كان الفرنسية، اختارت لجين عمران إطلالة هادئة من أحدث تشكيلة لـCarter & White، حيث ارتدت بنطالاً صيفياً مريحاً بالأرجل الواسعة والخصر المطاطي العالي، جاء مطبوعاً باللون الأصفر الشاحب ومنقوشاً ...المزيد

GMT 21:20 2017 الأربعاء ,06 كانون الأول / ديسمبر

"3 ورقات" يجمع محمد رجب بمحمد رياض وآيتن عامر وهنا الزاهد

GMT 05:34 2019 الأربعاء ,23 تشرين الأول / أكتوبر

ثغرة في أندرويد تستنزف البطارية وقد تدمر الهاتف بالكامل

GMT 01:03 2019 الإثنين ,07 كانون الثاني / يناير

تناول بذور عباد الشمس كل يوم يساعد في تجنب ارتفاع ضغط الدم

GMT 16:32 2018 السبت ,29 كانون الأول / ديسمبر

زكي يؤكد ضرورة التضامن لمواجهة التدخلات

GMT 09:27 2018 الخميس ,13 كانون الأول / ديسمبر

شرطة وشبكة الشارقة يتفقان على حماية حقوق الأطفال

GMT 07:00 2017 الإثنين ,04 كانون الأول / ديسمبر

عرض فيلم رعب تركي للمرة الأولى على شاشة نجوم هوليوود
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

emiratesvoice emiratesvoice emiratesvoice emiratesvoice
emiratesvoice emiratesvoice emiratesvoice
emiratesvoice
Pearl Bldg.4th floor
4931 Pierre Gemayel Chorniche,Achrafieh
Beirut- Lebanon.
emirates , Emirates , Emirates