ريهام سعيد تؤكّد أنّ منزلها سُحب منها بسبب عدم دفع الأقساط
آخر تحديث 13:48:06 بتوقيت أبوظبي
 صوت الإمارات -

عبر حسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي "إنستغرام"

ريهام سعيد تؤكّد أنّ منزلها سُحب منها بسبب عدم دفع الأقساط

 صوت الإمارات -

 صوت الإمارات - ريهام سعيد تؤكّد أنّ منزلها سُحب منها بسبب عدم دفع الأقساط

الإعلامية ريهام سعيد
القاهرة - صوت الإمارات

نشرت الإعلامية ريهام سعيد صورة لها برفقة والدها في أيام الطفولة عبر حسابها الرسمي بموقع التواصل الاجتماعي "إنستجرام"، توضح من خلالها أنها تحب الحيوانات وتحسن معاملتهم، كما كشفت عن معاناتها التي عاشتها بعد قرار وقفها من سنة، جاء ذلك ردا على الحلقة المثيرة للجدل صيد الثعالب في برنامج صبايا الخير.

وكتبت ريهام : "الصوره دي من 35 سنة في إنجلترا، إحنا اتربينا على حسن معاملة الحيوانات والبشر أبويا وأمي للأسف ربوني أنا وأختي على الرحمة والطيبة والأدب، وبقول للأسف لأن أنا وأختي ياما تعرضنا ووقعنا في مشاكل بسبب الطيبة والأدب والجدعنة وأي حد اتعامل معايا عارف كده".

وتابعت ريهام: "سكت كتير بس مش قادرة طبيعي لما تكون حد مشهور أنك تتعرض للانتقاد أو تتفهم غلط لأن محدش يعرفك شخصيا وطبيعي أنك تعتذر لجمهورك لأن هو اللي عملالك، وفضله عليك بعد ربنا حتى لو مش غلطان، الصادم في الموضوع الناس اللي تعرفني، وتعرفني كويس عارفة بيتي وأهلي وتربيتي وشخصيتي أصحابي وأرايبي وحتى الزملاء".

وأضافت ريهام: "على سبيل المثال في ست بيني وبينها مش هاقول صداقه لكن على الأقل معرفة وعيش وملح، من أكتر من 20 سنة الست دي حطت بوست تهاجمني في أزمة حلقة الحيوانات البرية، مع أنها كان ممكن تكلمني في التليفون تعاتبني أو حتى تشتمني لو شايفاني غلطانة، البوست بيتحط من الغريب عشان يوصل صوته أو عشان يضرني، إنتي حطيتي بوست ليه؟ أنتي والزملاء اللي تعرفني شخصيا".

وأردفت: "الست دي جوزها عنده عربية كبدة يبيع ساندوتشات أنا قصدي أنه بيبيع لحمة يعني بتدبح مش نباتيين هي وجوزها، عشان تاخد صف الثعلب وتبيعني خصوصا، أنها حطت البوست وهي ماشفتش حاجه ولا فاهمة حاجة هتقولوا الذبح حلال وصيد الحيوانات البرية حلال، وبعدين إحنا مش بنتكلم في حلال وحرام، دي بتقول إن روح الثعلب تختص مني يوم القيامة مع أن الثعلب مماتش ولا حصل له أي حاجة غير أن من 60 سنة الصيادين مش أنا بيصطادوا الثعلب، بأنهم بيقفلوا الحديدة على رجليه زي ما بتصطاد الفار والمصيدة بتقفل على ديله هل ده تعذيب؟ ما علينا".

وأكملت ريهام سعيد: "الست دي عارفه أني تقريبا بقالي 4 سنين مش بشتغل وشافتني بعد 50 يوم سجن، وأنا مهلهلة وبحاول أقف على رجلي، الست دي عارفة أن عندي مسؤوليات مادية رهيبة، وتعرف أن البيت اللي حوشت عشانه 15 سنة من شغلي رجعته الشركه اللي هي بتشتغل فيها عشان معرفتش أكمل أقساطه".

واختتمت ريهام: "أيوه أهلي ميسورين الحال لكن أنا بحب اعتمد على نفسي، الست دي تعرف أني بعد سنة وقف بستجمع كل قوتي عشان أقف على رجلي المرة العاشرة عشان متضيعش 18 سنة اتبنى من خلالهم كيان وعارفة أد إيه أنا اتظلمت، وعارفة أد إيه بحب الناس والخير، وعملت إيه في حياتي وضحيت بإيه عشان أسعد غيري، الست دي صعب عليها الثعلب في صورة مفبركة، ومصعبش عليها ولادي اللي تعرفهم كويس لو شغلي وقف أو حتى شافوا البوست، صعب عليها الثلعب اللي أنا متأكده أنه لو عض بنتها هتقتله".

وقـــــــــــــــــد يهمك أيــــــــــــضًأ :

حملة غضب ضد ريهام سعيد بعد تعذيبها ثعلباً أمام الكاميرات

لقاء الخميسي ترفض "قتل الحيوانات" وريهام سعيد ترد "إحنا مش برنامج أطفال"

emiratesvoice
emiratesvoice

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

ريهام سعيد تؤكّد أنّ منزلها سُحب منها بسبب عدم دفع الأقساط ريهام سعيد تؤكّد أنّ منزلها سُحب منها بسبب عدم دفع الأقساط



إطلالات النجمات الحوامل أناقة عصرية تجمع الراحة والفخامة

القاهرة - صوت الإمارات
تحرص النجمات والمؤثرات على مواصلة تألقهن خلال فترة الحمل من خلال إطلالات تجمع بين الأناقة والراحة، مع تصاميم تواكب أحدث اتجاهات الموضة وتمنح المرأة الحامل حرية الحركة دون التخلي عن لمسات الفخامة. وخلال الفترة الأخيرة، استعرضت مجموعة من النجمات والفاشينيستا إطلالات متنوعة تراوحت بين الفساتين الحالمة والأزياء اليومية العملية والإطلالات الجريئة المناسبة للعطلات الصيفية والمناسبات الخاصة. ومن بين أبرز الإطلالات التي لفتت الأنظار، ظهور الفنانة ليلى أحمد زاهر بإطلالة رومانسية ناعمة عكست أجواء حملها الأول، حيث اختارت فستاناً طويلاً باللون الأزرق الشاحب تميز بقصته الانسيابية متعددة الطبقات والمزينة بتطريزات كريستالية دقيقة. وجاء التصميم مزوداً بكاب منسدل فوق الذراعين وذيل طويل أضفى لمسة ملكية على الإطلالة، بينما أكملت مظ...المزيد

GMT 05:31 2019 الأحد ,31 آذار/ مارس

إعتمد الليونة في التعامل مع الآخرين

GMT 21:26 2021 الإثنين ,01 شباط / فبراير

تجاربك السابقة في مجال العمل لم تكن جيّدة

GMT 19:37 2021 الثلاثاء ,02 شباط / فبراير

مجموعة من آخر صيحات الموضة في دهانات الشقق

GMT 11:42 2020 الإثنين ,30 تشرين الثاني / نوفمبر

حظك اليوم برج الأسد الأثنين 30 تشرين الثاني / نوفمبر2020

GMT 14:34 2020 الثلاثاء ,02 حزيران / يونيو

إلغاء سباق الدراجات النارية في اليابان

GMT 11:11 2019 الإثنين ,01 تموز / يوليو

تنتظرك نجاحات مميزة خلال هذا الشهر

GMT 07:19 2019 الجمعة ,07 حزيران / يونيو

ياسمين صبري تكتشف المتهم بقتل والدها في "حكايتي"

GMT 21:13 2018 الأربعاء ,24 تشرين الأول / أكتوبر

النوم على البطن يتسبب في إبراز تجاعيد الوجه

GMT 00:50 2013 الإثنين ,01 إبريل / نيسان

عوامل غريبة تزيد من معدل ذكائك

GMT 14:01 2018 السبت ,21 إبريل / نيسان

"Des Horlogers" يعدّ من أفضل فنادق سويسرا
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2025 ©

emiratesvoice emiratesvoice emiratesvoice emiratesvoice
emiratesvoice emiratesvoice emiratesvoice
emiratesvoice
Pearl Bldg.4th floor
4931 Pierre Gemayel Chorniche,Achrafieh
Beirut- Lebanon.
emirates , Emirates , Emirates